Tävling hos febbs - den bästa ^^

Jag är med i en tävling på febbs.se där man kan vinna smink, detända man behöver göra är att göra som jag gör nu ;-)



Länk till tävlingen: http://febbs.se/2010/may/tavling-med-eyeslipsfacecom.html#comment


Gooood!

Åhh, det här kommer bli så bra!!! Jag längtar verkligen tills jag "känner mig redo" att berätta för er om det som händer med bloggen!!!

Det har även att göra med att jag inte bloggar så mycket nu, då skulle det ta mycket längre tid... Jag hoppas att ni förstår. Men det här nya tar väldigt lång tid.. pust dte är rätt jobbigt också... Men ag håller er uppdaterade ;-)

Ang. bloggen

Det händer lite här på blogge nu eller inte här men jag bloggar inte så mycket eftersom jag håller på med en sak angående bloggen... så håll ut ^^

Bloggar mer imorrn, tack för kommentaren jossan :)

OMG!!!

Haha det är inte varje dag ni ser mig i tofs va? Men idag städar jag, så hej,hej tofs!


This is my life

Heej, just nu sitter jag här med datorn och jobbar med min so uppsats, no:n har tagit jätte mycket so tid så jag var tvungen att göra lite hemma. Sammtidigt sitter jag och lyssnar på anna bergendahl och sörjer att hon inte gick vidare. Fast man blir ju rätt glad när man läser alla kommentarer (på youtube) för alla bara (på det klippet jag títtar på) åhhh... jag fattar inte att anna inte gick vidare osv.
Och de är ju från andra länder, det känns rätt skönt fast ändå inte, vi skulle ju haft en chans iår ju!!!

Nu ska jag börja skriva so:n igen... jag har skrivit as lite snyft

Strawberrys ^^

Heej, jag lägger bara upp ett litet kort inlägg nu eftersom jag egentligen inte har tid...

Jag ska snart upp och kolla på talang men jag har redan hunnit se en film... Jag har faktiskt också proppat i mig massor av jordgubbar och snacks!

Bara för att suktas mer så ska jag säga att dem här jordgubbarna är de godaste jag har ätit på evigheter... ibland på sommaren hittar men inte ens så här gosa jordgubbar... fy vad gott!!



Jag hade 7 från början, nu har jag bara fem... åhh vad dem är goda
Måste gå nu... chao <333


Present från Vanessa <333

Den här historien börjar egentligen när Vanessa och jag gick hem...

Då sa Vanessa att hon hade en present till mig... Och jag bara: Okeeej, jag tror dig inte...

Och hon bara jooo

Och sen fortsatte det så, sen för en stund sen fick jag ett mess från Vanessa...

V: Vgd?
J: Städar min låda... :(
V: Jag kommer om nån minut till dig med presenten
J: Okej... o.O
V: Så nu är jag här

Vill ni veta vad jag fick?





(sorry fel håll på bilden...)



Till mig ^^



Öppna...

Nu får du se...

Vad tror du att det är då?

Gissa...

Gissa...

Komigen nu, GISSA!



Ser du, va, va, va?!



Näsdukar!!! (har inte hunnit rotera bilderna...)

Hon tyckte att jag behövde det haha... När hon minst anar det ska hon få en rolig present av mig också ;-)



Sorry fel håll... vrid huvudet lite...

Tummen upp för kompisar som överraskar en med roliga presenter!

TACK VANESSA!!!!!

Var berädd på att bli överraskad... ^^


Kort dag ^^

Idag slutade vi 10 i elva men jag stannade kvar och åt lunch, hamburgare så det blev ungefär halv tolv istället så jag var hemma innan tolv!

Idag har jag, Vera och Jossan.S kämpat på as mycket med No:n... Man ska bygga en låda om olika klimat typ, vi har regnskogen. Jag gjorde en apa ^^ (och massor av mer)

Sen hann vi inget mer, vi fick slippa matten och fortsätta med lådan. Berättar kanske lite mer sen... ville bara skriva hej :D

Ska städa lite i mina lådor nu även om det är mer stökigt på de andra ställena (golvet) men jag tror att det är bättre att börja där... chao <333

Förklaring...



Jag hoppas ni förstår <333


Snyft.

Jag kom på att jag måste sluta med min "torsdags rutin"... den är att varje torsdag innan engelskan köper jag en choklad men jag har bara gjort det på sistonde... Men en kostar 6 kr och vi säger att det är 4 veckor per månad (det är ju även några dar som inte blir en vecka...) Så det blir 24 kronor per månad och det är ju inte så mycket... men;

24 x 10 = 240!!!!!

24 x 2 = 48

240 + 48 = 288!!!!!!!!!!!!


Så det blir alltså 288 kronor per år om jag gör det i ett år! Gud vad mycket bara för godis men jag kanske gör dte nu innan sommarlovet för det är ju typ bara två torsdagar kvar och jag har ju typ inte ens gjort det i en månad än så jag har inte slösat...

Men jag shoppar heldre skor och kläder ^^


Godmorgon ♥

Heej, nu har jag varit vaken ett tag, sminkat mig, bytt om osv. Idag börjar vi 9:45 och det är så himla skönt även om det var skönare igår när vi började 10:00...

Det ska bli så himla kul idag på svenskan eftersom vi skriver dillemasagor! Det är verkligen skit kul, jag hann typ nästan en hel sida på en lektion förra gången. ^^

Idag efter skolan ska jag antingen åka med mamma och snabbt kolla på lite nödvändiga sommarsaker eller kanske göra något med Jossan.S, Vera och Vanessa. Men jag vet inte ens om dem kan idag, vi får se, det finns ju en dag imorron också ;-)

Nu ska jag börja stänga av datorn för snart kommer Vanessa och "hämtar upp mig". Då går vi till Vera, jag vet inte om Jossan.S möter oss där också men det får vi se ;-)

Hejdå, måste dra ^^


Hur *** ska man kunna veta hur djur låter på spanska...?

Heej, jagh ar inte hunnit blogga så mycket på sistonde men nu mot sommaren så har man så mycket, det är så mycket som händer och man vill bara vara ute med kompisarna och äta glass <333 (vilket vi gör rätt ofta) Juste nu får jag inte glömma, lägg pengar i väskan, lägg pengar i väskan, gör det, jessica, gör det!

Snart kommer pappa tillbaka med glassen från glassbilen och då måste jag stoppa i den i frysen + att jag vill hinna lägga i pengar i väskan, inte glömma, jessica, glöm inte nu... Så det här är nog allt för mig (*** nu kommer pappa... nej det var patrik...)

Men innan jag går så måste jag bara säga att jag har gjort typ hela spanska läxan idag (vi får den så att vi slipper en hel lektion!) Men man ska veta hur djur låter på spanska!!! Asså gris är ju lätt; Oink, Oinck = Nöff, Nöff.

Men allt annat är ju jätte svårt! Men nu har jag bara två kvar, jag kan gissa mig till rätt svar men jag vill vara säker... Jaja, måste gå! <333

18:29

Hej and hello. Idag tog vi sprutan... scary men jag tycker att det gick bra faktiskt, gjorde bara liiite ont efter men sen gick det över skit fort typ men jag var orolig att det skulle göra on på gympan men det gjorde det inte, hurra!

Jag ville verkligen blev klar med min "gonk" (förklarar om några dar när jag visar bilder) vilket jag INTE blev... Men jag tog hem den eftersom jag vill bli klar innan morsdag + att jag inte behöver använda symaskinen på det som är kvar, det skulle typ inte ens gå att använda den till det. Så jag måste göra den snart men jag hann inte idag så det blir nog imorrn.

Sen på gympan så valde jag och Jossan.s frisbee och Vera och Vanessa valde fotboll. Det var verkligen jätte kul med frisbee för vi körde match.

Sen slutade vi! Och imorrn börjar vi 10! Bloggar mer sen <333



Så här såg det nog ut när vi flummade på coop... Och nej vi skulle inte se ut som fjortisar/katter vi suddade liksom ut strecken så att det skulle se lite mer "rockigare" ut. ALLA hade det.
(Ni kan läsa om det, bläddra bara ner till inlägget som heter: Show.)


Ooops...

Hehe... sorry att jag inte bloggade igår men jag hann inte, nu ska jag äta lite fika/mellis och sen ska jag blogga om en stund ;)

5.5

Jag hinner verkligen inte blogga nu... jag hade en helt otroligt rolig dag med vera och vanessa!!! Det var dem jag var med efter skolan också... jaja hinner inte nu! Ses sen <333

...A.R.G...

Okej jag är inte arg, det var kul att springa ut till brevlådan för att sen förstå att det var ett skämt... HAHA, jag tycker att det är väldigt komiskt hur dum jag kan vara, det är ju ett VJV skämt... men åhh haha. Fick ett mess från vanessa som handlar om en brevlåda haha det är ju bara ett skämt. Dessutom såg jag det typ 5 timmar efter jag fick det... smart jessica, smart...

Nu hoppas jag att jag kan glosorna rätt så bra... hoppas verkligen det, ska öva mer nu, chao...


Det gjorde det inte direkt bättre att jag bara slängde på mig mina flippflopp och hoppade runt vattenpölarna...


Glosor...

Heej, sitter här och pluggar spanska glosor... jag övar alla under en längre period (vi ska kunna måndag - söndag) så nu är jag på torsdag, Jueves. Idag är det även jag som gör middag... Så jag ska börja med det alldeles snart också. Jaja... kan inte blogga nu, berättar om IDAG senare eftersom jag berättade om igår för några minuter sen ^^


Show

Okej nu är det väl äntligen dags för mig att berätta om igår! Haha sorry att det dröjde har haft fullt upp!

Först åkte jag och mamma till K-galleria för att kolla på hm där jag köpte två linnen. Jag kollade efter en bikini också men hittade ingen så jag gick runt i typ hundra affärer utan att hitta någon. Då åkte jag hem och började sminka mig och tupera håret inför dans showen! Gud vad jag var nervös också!!! AH!

Sen åkte jag till showen och mötte Thea <3 som väntade på mig vid Coop som ligger bredvid aulan där vi var. Sen när vi kom dit fick vi veta att vi var näst, näst först! Vi fick typ panik så vi var tvungna att öva med vår lärare + att vi bara var 6 stycken istället för 14!!! Men vi löste det. Sen fixade vi till oss ännu mer med kajal och tuperade håret ännu mera. Vi skulle ju se rockiga ut eftersom det var temat.

Sen var det nästan vår tur!!! Så vi ställde upp oss och vår lärare peppade oss typ. Haha. Sen gick vi upp brevid scenen och väntade lite där. Sen BLACK! Och då var det vi...

Sen är det väl rätt uppenbart att vi dansade va?? Det gick faktiskt rätt bra faktiskt! Gjorde kanske fel en gång men jag "hämtade" mig rätt snabbt. Så det gick ju jätte bra.

Sen gick jag, Thea och Tina upp till Coop och flummade. XD Haha. Thea ba ställ er vid annanasen så tar jag kort och vi ba va??? Men hon tog några kort fast vi rörde på oss hela tiden så det blev typ inga bra bilder, därför har inte jag några bilder på oss där.

Jaja sen köpte Thea chips och mer och Tina en macka och mer. Jag hade redan polly, mentos och cola. ^^
Sen gick vi in till cafeet (som ingen var vid eftersom det var ju show liksom men det var typ as mörkt där) Sen spelade vi finns i sjön (som låter as tråkigt). Det var jätte kul! Haha vi såg typ theas kort hela tiden. och skrattade åt hundra obetydliga saker.

Sen gick vi ner till de andra och sen skulle vi typ ut på scenen igen och typ buga elr nåt... sen fick vi gå!

Det var någon gång efter det som jag skickade mobil inlägget...

Och nu, bilder!



Jag har några fler bilder på mig men asså jag vet inteo m dem blev bra för kameran tog slut på batteri!!! suck...
(den här bilden är innan jag åkte, jag sminkade mig mer sen och rufsade håret mer sen)


BU!!

Gud jag hatar det här vädret... nu ska jag ta det lugnt och sen öva på spanska orden... suck. Jaja, jag bloggar mer sen men bilder och berättar... ;-)


Hellu

Heej, jag är ledsen för att jag inte har bloggat nu i helgen men jag ska lägga upp as många bilder idag och berätta om igår och så... Men det blir om några timmar. Jag är även ledsen för den dåliga bilden i förra inlägget, det var mobilblogg... så bilden såg bättre ut i mobilen. Hinner inte riktigt skriva nu, men sen lovar jag att det kommer!

Btw. TRIST VÄDER!


Okej det blixtrar inte... men men


Hellu... Sorry att jag inte har bloggat id...

dsc00884 (MMS)

Hellu... Sorry att jag inte har bloggat idag... ska det snart, men nu pizza!!!


DA imorrn

Direkt när talang började slutade jag typ kolla och gick till datorn ist... Det var typ inga bra idag ju. Så jag gick ner till datorn men jag har inte bloggat eller gjort DA* (*Dagens Outfit) Så den kommer nog upp imorrn eftersom jag har tagit bilder och allt...


Fun.

Tyvärr så hinner jag inte fixa dagens outfit nu, så det blir i kväll eller så lägger jag upp för idag imorrn fast då även imorrn... får se jag måste ju även göra dem.

PS. Du har väl sätt att du kan spela i google ikonen idag :D det är spelet Pac Man.


Freeeedag!

YES! Idag är det fredag! Hurra, hurra hurra! Men det är kanske lite sent sagt nu när mycket mer än halva dan har gått... Skolan idag var rätt skön men jag orkar inte berätta mer... Efter skolan gick jag hem till Vera med Vanessa, Jossan.S och jag då. Vi hade jätte kul... Och vi köpte glass! ^^ Mums... Ni vill inte veta hur många glassar jag har ätit den här veckan... o.O Men sen gick jag hem typ kvart över fyra för dte är ju liksom fredag... (de andra gick också då...)

Bloggar mer sen med Dagens outfit och så eftersom dte är två som har röstat hitils och dem har röstat ja.



MUMS!


Dagens outfit

Jaha... Nu var det dags för dagen outfit igen... vad tycker ni ska jag fortsätta med det eller inte?? Kan ju liksom vara kul att veta, svara på formuläret under.

Sorry att de blev lite tråkiga idag, jag har inte så mycket tid.






Linne: H&M
Jeans leggings: Gina Tricot.

Så, snälla svara på frågan under!

webvoter poll
Dagens outfit, bra eller dåligt?

Bra
Bra men sluta med bakgrunds grejerna!
Dåligt

View results

 Den blir alltid på sidan...


Nervös...

Heeej, idag ska jag ha repitation på dansen men jag vill inte! Det är rätt sent och det är tråkigt och långt... suck... plus att jag är nervös för det känns som om jag har glömt bort typ hela dansen. suck jaja jag hoppas att det ordnar sig!


Sky.

Hello, hello! Jag har ju inte direkt skrivit så mycket idag så det kommer nu.

Det har varit en rätt skön dag idag, bra väder, kort dag.
På första lektionen, svenska, så förberedde jag och vera vår redovisning.

Andra, so, fick vi tillbaka proven och gick igenom det. Jag fick alla rätt :D

Sen hade vi gympa och då skulle man typ springa/jogga till vallen och pricka av sig hos läraren och sen springa/jogga tillbaka sen fick man gå.

Det var väl allt... nu ska jag kolla på teve... have fun ^^



Den här bilden känns väldigt aktuell ^^


Dagens outfit

Nu har jag suttit och pysslat litei gimp, hade inte så mycket tid idag så det fick bli några enkla utan så himla mycket pysslighet i. Men det tar rätt mycket tid att ta bort bakgrunden runt...




???



Min hy ser typ blå ut här... Men jag tror att det bara var ljuset som var dåligt ^^

Linne: Bikbok.
Jeans leggings: Gina Tricot.
Klocka: Ur & penn.

Det var det, tillbaks till pluggandet nu.. jag har gjort klart matteläxan nu och det handlar ju om procent så det var ju liksom att plugga, nu ska jag bläddra lite bland sidorna...


Oj...

Det var meningen att jag skulle plugga när jag kom hem men istället har jag suttit och blädrrat i tidningar och surfat runt på datorn... Jag får väl börja nu då... Ska logga in lite snabbt på glosboken nu och sen plugga lite matte... Bloggar mer sen och ev. dagens outfit igen, gillade ni det??




♥♥♥

Heej! Jag ville egentligen bara titta in och säga hej! Jag kommer börja blogga mer och mer nu... (hurra)

Gud det kännsverkligen som om det är sommar nu och tiden går liksom så snabbt!

Nu ska jag titta på teve restan av "dagen". Desperat Houswives klockan 21.00! Det får man inte missa ;-)




Haha gud vad lång tid det tog att få upp den... Glömde bort att jag inte hade sparat den på datorn och att den var kvar på kameran! Jag har ingen aning om hur bilden blev så här ljus, det blev tre sånna här bilder men den här var den som blev bra.


Dagens outfit

Heej, idag har jag gjort lite "roliga" dagens outfit, jag tycker ivarjefall att dem är roliga! Haha därimot kan det ha försvunnit lite av armar och kläderna på kanten. Men det är för att det är första gången jag gör något sånt här + att jag inte är så van med gimp (ett jättebra ritprogram)



Här försvann min arm lite...



Ahhhh!



Rädd! (fortfarande)

Hm, Bik Bok, läslusen.

Japp, det var det, tycker ni att det här var bra, roligt, ska jag göra det igen?
Även om det tog en stund att göra dem var det kul, och jag tycker att dem blev rätt fina, jag gillar den första mest ^^


Idaaaaaaaaaag!

Det har faktiskt varit rätt skönt idag! Väldigt skönt! Fast nästan lite för varmt. Haha jag är typ glass beronde nu eller nåt... haha XD Men asså jag köpte ivarje fall en calipo cola... mums passar perfekt i varmt väder!

Nu kommer några snabba bilder... lite små så att ni inte ska se noga ^^

Jag blev så glad när jag kom hem och såg att Maria Montazami var på framsidan av Amelia! Hon är så skönt ^^



Det kommer fler bilder...


VARMT!

Heej, bloggen har lagts undan i helgen och de närmaste veckorna har det inte vart så intressant läsning men nu kommer jag att ändra på det.

Idag så var det så himla varmt, jag höll på att dö!

Efter skolan gick jag, vanessa och vera hem till vera. Först åt vi mellis, sen gick vi och köpte glass och sen åt vi nötter haha. Asså vi åt bara massor. Men det var faktiskt bara jätte lite nötter... o.O Sen gjorde vi jättemånga flera roliga saker! OMG vad kul det var haha ^^ Berättar inte, lite privatliv får man väl ha (det är inget konstigt elr nåt men jag känner inte för att berätta ALLT)


OMG

Shit, klockan är redan 18.00! Jag har typ sovit halva dan idag... men det är så himla skönt. Det har varit en så stressig och rolig vecka... med alla husen och allt som måste bli klart i tid på elevensval. Därför tänker jag inte direkt blogga idag... jag är ledsen att jag inte har bloggat så mkt på sistonde men jag har faktiskt ett liv.


Im sorry to say this...

...men jag kommer inte lägga upp bilderna idag, jag orkar värkligen inte, jag har inte haft en lång stund idag... Nu ska jag bara "dö" i soffan framför simpson!


Pigellin

Heej! Nu harj ag varit i S med mamma bara för att kolla lite (och för att köpa avokado och tomat). Jag hittade ne rätt söt kjol på hm men jag har lagt undan den, kanske köper den men jag hade ändå inte med presentkorten på 900 så det var rätt onödigt att köpa den nu. Nu kan jag liksom köpa as mkt från hm, hurra! Men sen köpte jag ivarje fall en pigellin, gud vad gott det var! mums. Men därimot blev jag väldigt arg när jag gick in på gb´s sida nyss för att hämta bilden... den finns på barn glass och inte på klassiker! Hallå jag tkr absolut att pigellin är en klassiker, vad tycker du?




barnglass elr klassiker?
god är den ivarje fall!


Sen...

... jag lägger upp bilderna på körsbärs-blommorna och dem från igår lite senare men nu måste jag dra ^^

Arkitekturmuseet

Hej, hej! Idag var vi på arkitekturmuseet. Det var faktiskt jätte kul, elr kanske inte i början när vi fick en rundtur men det blev det sen när vi fick bygga våra egna hus! Vi vann! Mohahaha! Jag tog tyvärr inga kort på det för min mobil var inlåst i ett skåp med min väska. Men jag var med Vera, Vanessa och Alexandra. Alla skulle göra skolor, jag tycker faktiskt att vår blev skit snygg.

Sen hade vi lunch i kungsträdgården, så det blev en promenad. Det var jätte vackert med alla körsbärsblommor! Jag tog lite bilder som jag visar sen. Men det var jätte mycket sol också, skit skönt! Sen åkte vi hem igen, men vi har gått så mkt idag så att jag har jätteont i benen!



jag önskar att jag hade haft mina solglasögon idag, det var värkligen mkt sol!
(dem här är från förra året men jag kommer ha dem i år också, älskar dem)


Helt utan grääääns!

Idag hade vi ju som sagt elevensval! Det var defenitivt mycket roligare än i går. Vi fick göra vår egna hus! Vårt blev bäst (säger vi) men jag var typ hemma lite mer än en timme efter att vi slutade... vi blev inte klara och valde därför att stanna kvar och göra klart. Men jag berättar mer om det sen, jag tog lite bilder också... visar sen när jag berättar lite mer... Men alla gick typ runt och sjöng på den där upptäck mer, upptäck mer... ni vet "bredbands bolaget" reklamen. (därav rubriken; helt utan gräääääns. de sjuinger ju det)

Snyft

AJ! AJJJ! AAAAJ! AJ!!! Jag har smörjt in mig med kräm i ansiktet och det svider så mkt för jag är så himla torr!!!! aaaaj! Men det börjar faktiskt gå över nu... men jag har en tår i ögat, snyft. Jag måste smörja in mig oftare så att det inte sivder så här! Nu ska jag bara göra typ inget i 20 minuter och sen är det topmodel.



Elevensval

Heej ♥
Idag i skolan hade vi elevens val. Jag (och Vera och Vanessa) hade fått aritektur. Det var rätt kul förutom när:

Vi fick frysa ihjäl innan lunch när vi skulle vara ute jätte länge, när Tanja pratade om någonting i 40 minuter. (asså jag vet inte vad det var för jag orkade inte riktigt lyssna så länge, sorry tanja. nej men jag snappade upp rätt mycket så jag fattade typ allt ^^)

Men det var faktiskt jätte kul, imorrn ska jag, vera och vanessa tävla i typ arkitektgrejer! Haha vilken fantsai dem har. Nej men vi ska typ bygga saker och så, jätte kul faktiskt! Det känns liksom väldigt kreativt. Vi har även det perfekta namnet på vår "firma". Först tänkte vi ta VJV men det känns inte som arkitektgrejs så vi tog ett annat namn som ni får höra om sen.


jag googlade lite och hittade den här coola bron på än gång!


Jag satt precis...

...och tänkte på vad jag skulle göra sen plötsligt (pang) så kom jga på att jag inte hade bloggat idag... sorry.

Det blir väl egentligen inte mer än så här idag... ska snart upp och kolla på min kära lilla teve XD. Nej men jaja. Imorrn är det elevensval, jag fick aritektur... inte förstahands val men det var ändå rätt okej, för vera och vanessa fick också det hurra! Hejdå, kram jessi


F,F,E,H

Idag var F,F,E,H här. Med det menar jag farmor, farfar, eva och hanna. men de gick för en timme sen... sorry att jag inte har bloggat idag, har inte orkat... Hejdå... och förmodligen godnatt då eftersom jag tror att jag inte kommer blogga mer idag... ska kolla på miss marple, flash forward och lite sånt... (det är inspelat från igår)

Godmorgon...

Godmorgon, godmorgon ^^

Nu sitter jag och äter lite frukost, snart ska jag följa med mamma och handla lite mat, vi får gäster över lunchen... Pappa kunde inte följa med för att... haha det är hemligt men Vera och Vanessa vet o.O
Det ska bli så himla kul, jag längtar till det är fixat!


(bild från google)


Olw vs Estrella

Nu har jag suttit ett bra tag och försökt få ihop massor av olw och estrella bilder till et stort långt collage... jobbigt! Jag fick inte ens med alla... jag kunde inte strecka ut paint längre o.O men jag förminskade bilden lite så att den inte skulle ta upp för mkt plats. Jag har även märkt mina favoriter... ^^
obs. jag har kortat av den nu, den var för lång.




Jag, söt som vanligt ^^

Jag tänkte att jag skulle lägga upp några bilder som inte är från google så jag tog lite bilder med hjälp av msn. Jag tog sju bilder, 3 dög åt bloggen :D Och jag valde att kalla dem: Jag, söt som vanligt ^^.

Jag menar vad är det för fel med att boosta självförtroendet lite... ;)


I love u VJV

VJV är det bästa som någonsin hänt mig, jag omger mig äntligen med vänner som gillar mig för den jag är och det betyder allt, ALLA borde ha vänner som älskar än för den man är och inte vill ändra än eller snackar skit om än. That´s real friends!
Så jag säger tack, tack Vera och Vanessa, tack för att ni är ni.


The end...?

Jag hade väldigt kul med Vera idag... Fast det var synd att Vanessa var sjuk :(
Men vi hade väldigt intressanta, djupa och roliga samtal... Ville bara säga det, tack elr nåt... ^^

Rubriken får ni väl tänka lite på haha... jag tog bara något... eller? ;)


Why...?

Rubrik: Hola alla amigos!

Rubrik: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Rubrik: <333

Rubrik: Hejhej

Rubrik: Hejsan

Rubrik: Hejsansvejsan

Rubrik: Hola...

Rubrik: Hi!

Rubrik: Hello!

Rubrik: Hello, blog...

Rubrik: Dear diary...

Rubrik: Kära dagbok

Rubrik: Ahhhh!

Rubrik: Heej

Rubrik: Chao


Varför måste rubriker alltid vara så jobbiga... man vill ju helst inte ha samma... men en bra rubrik får ju en att vilja läsa så... man får väl tänka lite då ;)


Hellooooooo...?

Hejhej, idag slutade vi kvart i ett, skönt!  Det är så himla skönt med helg! Jag orkar liksom inte vardagen utan helg :D Skönt att sitta uppe och glo på tv också, och chips, snacks och cola :D Haha Jaja. Nu ska jag inte babla på om det... jag har faktiskt inte något speciellt att visa/skriva om så hejdå... :D


Just nu...

... vill jag äta mig mätt på de här!!! Åh vad gott det ser ut, i want it, now!!!!



Burkmat!

Haha asså sorry det här inlägget är helt oviktigt men jag behövde bara skriva burkmat! Haha det är ett litet intrernt skämt nej inget skämt en liten intern grej. det är absolut inget skämt! haha men det är så kul! jag måste springa till ica och köpa burkmat haahhahahahahah! nej men seriöst ingen fattar typ men det behöver ni inte, jag skrattade typ as mkt åt det här på svenskan, så mkt att jag började gråta haha!



Har inte haft tid

Jag har verkligen inte haft tid att blogga så mkt nu på senare tid, har vart rätt mkt med skolan men det kommer bara bli mkt mer om några år! suck. jaja. Jag ska verkligen försöka få igång bloggen nu och "satsa" på den.

Nu ska jag berätta om veckan då.

Tisdag: Vi såg ju Alice i Underlandet och den var verkligen jätte bra, jag gillade den när jag var liten... så ja det var kul att se den så här, jag gillade hon som spelade Alice jätte mkt. Sen efter det hade vi lunch och sen gjorde jag klart mina byxor på slöjden! Måste visa dem sen... Sen utegympa... det var rätt okej.



Onsdag: Kort dag = skönt, började 10, slutade fem i två. Vi fick tillbaka våra svenskaprov, jag fick 107/108!! Ingen fick 108 men jag vet inte om ngn fick 107,5. Men jag tror inte att ngn annan hade högre än 106,5 men jag går inte direkt och frågar alla liksom... Sen hade vi so prov, gick jätte bra tror jag... sen gympa igen...



Torsdag: Idag Hade vi en jätte lång dag, vi hade Kim på matten, kul. Och sen hade vi mentorstid och då höll jag typ på att somna... nej men jag orkade inte ha ögonen öppna (jag hade ju det men jag vill bara sova då... det var så tråkigt) Men efter mentorstiden (som drog över med 10 minuter!!!!!! vilket INGEN förutom jag märkte) så köpte jag lite choklad i cafeet. Sen hade vi engelska och svenska...

Nu sitter jag här och är hungrig, drack bara lite oboy till mellis, ska gå och hämta lite nu... elr jag ska kolla på scrubs så det blir nog i pausen... (körde på lite ko tema på bilderna, de är från google)


SO läxförhör, nästan som prov...

Vi ska ha So läxförhör/prov. Tydligen så är alla läxor prov... jag tror vår lärare sa det... jaja det är typ ett so läxförhör i so imorrn som jag pluggar för nu och jag har gjort det ett tag, därför har jag inte bloggat... jag får väl skriva mer imorrn... ha det bra ^^


Tisdag...

Idag är det tisdag!

Hurra...?

Orkar inte skriva
mer just nu...
ville bara skriva
hej elr nåt, och
nu var det gjort... Hejdå... ^^


Sista...?

Imorrn ska jag och klassen + och andra klassen smita in i bio mörkret! Vi ska nämlingen se Alice i underlandet med skolan! :D Ska bli jätte kul!

Men jag vet inte, det kanske är sista avsnittet av Svenska hollywood fruar idag! Jag vet inte, kanske! Ahh!



Jag imorrn?


I h8 2 w8!

Haha idag innan spanskan så kom jag och Vera på några eight ord!
Alltså ord som man kan förkorta med eight... Ni förstår säkert inte vad jag menar men ord och bokstäver blir ett i en förkortning... Här är de jag kommer på just nu... (som vi kom på då)

* H8 = Hate = Hat/hatar
* W8 = Wait = Vänta
* K8 = Kate = Kate
* D8 = Date = Date
* R8 = Rate = Betygsätt
* F8 = Faith = Tro
* Gr8 = Great = Bra
* L8 = Late = Sen

Jag tror det var alla...

Sen gjorde jag några meningar med dem... ;)

I h8 2 wait: Jag hatar att vänta.

L8 4 D8 = GR8, NOT: Sen till daten, INTE. (Det är svårt att översätta den meningen bra...)

I H8 U K8! (NOT): Jag hatar dig Kate! (Jag skrev NOT för att jag inte hatar Kate, behövde komma på någon till mening)

That´s it!


Cupcakes från i fredags!

I fredags, valborg gjorde jag dem här smarriga muffinsen! Men lite mastiga men ändå jätte goda!



Gott?
Men alla blev inte så lyckade...



Haha kolla på dem till vänster, men jag fixade dock till dem sen ;)



Haha, mamma och pappa ville inte ha så mycket så de fick dem till vänster, fula men dem var mindre mastiga!



De gled ner lite också :D



Bästa bilden??
Gott var det i alla fall, vem bryr sig om hur de ser ut...?
Svar: JAG! Haha


Söt lapp ^^

Idag innan vi började engelskan så skickade jag lapp till vera och vanessa och fick svaret:



Haha då kan ni ju undra vad det stod... ;)


Hola amigos y amigas!

Hejhej, jag ska försöka få iväg minst tre inlägg till nu! FLÄMT! Men jag har några ideer jag måsteb ara orka men de kommer upp om en stuns ;)

Ses senare, när de nya uppdragen kommer!


Im so sorry...

Jag är ledsen att jag inte har bloggat i helgen... (så mkt iaf...) men jag börjar väl blogga mer imorrn elr nåt ;) Idag och igår har jag typ bara varit hemma och gjort inget, jag har varit så trött de senaste dagarna... så jag har legat i sängen till typ 13.00! Men idag har jag iaf gjort läxorna, eller bara svenska, engelska och matte, jag får väl öva på so:n sen... Jag har även gjort pärplattor idag! Helt sjukt för jag gör aldrig sånt längre men jag gjorde några halsband som jag måste strycka då.

Kram jessi <333


Första maj!

Hej hej! Idag är det ju första maj, jag lurade ngn redan 0.02! haha :D jaja orkar inte skriva så mkt nu, laddar upp lite bilder och sånt senare ikväll ist... ;)


RSS 2.0