Zzzz...

Haha alla har väl märkt att jag är överdrivet trött nu men det är för att jag inte orkar göra något och då blir man tröttare och tröttare men asså det är ju lov... Man tycker ju att jag ska göra något dem sista två dagarna av 2009. ska nog komma på nåt, jag vet också att jag inte har skrivit så mycket, men dte kommer senare idag

Försenad julklapp...

På julafton så hade mina föräldrar beställt en julklapp till mig som inte hade kommit fram, den kom igår, jag hann inte skriva då. den är så snygg! det är ett jessica namnhalsband precis ett som carrie har i sex and the city fast det står jessica på den :)

jag vet, skit dålig bild...
            


Snö + design

Tycker ni att designen blev bra, ser kanske lite för mörk ut, kommentera!

Ska jag ta bort snön från designen snart? Hemma hos mig börjar den nämlingen smälta... :(

Blogg designen

Heej alla, ska jobba med bloggdesignen idag, långt inlägg... not, har inget att skriva om, ha det bra :)

Robinson-chock!

Läste precis på aftonbladet att dte inte bara varAannika Holtz utan också Sofia Sunnebo som fick möjligheten att stanna kvar i tävlingen! Sofia togs till en annan strand för att själv skapa ett eget lag men efter den stora stormen hörde inte tv4 av sig på ett helt dygn. När tv4 äntligen tog kontakt igen valde Sofia att hoppa av tävlingen. Det är på grund av vad aftonbladet kallar "tjejslakt" som tv4 andvänder den här lösningen. När Sofia hoppade av fick dem helt enkelt ta Annika till lag Agwe som började tyna ut.

Jag tyckte det var bra gjort, tjejerna borde få vara kvar! Någon som håller med?

Så här röstade alla i veckans öråd:

Så föll rösterna i öråd 6. Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Sorry... :(

Jag är verkligen ledsen att jag inte har skrivit på ett tag, har ju vart jul och så... Jag kan berätta lite snabbt vad jag har hunnit göra dem här dagarna.

24/12: Fick precis det jag önskade mig, en sony ericsson T700!! Så nu kanske det kommer lite spontan bilder så ni får titta och inte bara läsa.

25/12: Helt slut, jag kunde inte sova något natten till julafton och sen gick vi upp rätt tidigt på både 24 och 25 så jag låg mest och läste en bok jag fick i julklapp, elsas mode och sofi fahrhammar. Sen kom min moster också.

26/12: Mellandags rea! Okej jag kankse borde ta bort utropstecknet, fanns inte så mycket snyggt och man kom knappt i i gina tricot.

27/12: Ännu en slappar dag! Det är ju jul, eller hur...

Japp dte var väl lite om vad som har hänt, har kanske inte så roliga saker att blogga om nu precis efter jul. Men en sak är säker att på nyår så kommer jag ha the best time ever! See u then Helen!


               


Spådom...

Klicka här för att se min spådom för idag (på skoj)

Det är ett spel, jätte kul faktiskt :P

God jul i förhand, vet inte om jag skriver imorrn...


Julstress?

Nu sitter jag här i mitt skit rena rum. Det känns nästan lite konstigt, alltid stökigt annars. Okej julstress är väl inte riktigt vad jag har men asså jag har tre presenter till att slå in och en av dem är inte klar, dem är handgjorda alla tre och det är nästan samma på båda, lägger nog in bilder här på bloggen sen. Jag kan nämlingen inte säga vad det är, dem som ska få dem kanske läser...

För några dar sen fick jag veta att någon av patriks (min brorsa) elr mitt paket typ inte hade kommit än. Jag vet inte om det har kommit nu men jag är nästan hundra på att det är mitt paket. Det är typ alltid mitt som ska komma sent... Jag hoppas inte att det är mobilen som jag har önskat mig. Men jag antar att det är bättre än ingen men jag är nästan hundra på att jag kommer få en. (det är en Sony Ericsson T700 om någon undrar)

Nu sitter jag som sagt här och tänker att jag måste göra klart dem där jobbiga julklapparna men jag orkar bara inte... Får väl göra det ändå meen det är lite jobbigt, jag förklarar sen.

Den ända gången på året som vi kollar på bingolotto är idag, dte har blivit lite av en tradition. Någon mer som kollar?

Vilken choklad röstades ut?

Japp, det är ju den stora frågan, vilken choklad röstades ut från aladin. Under den närmaste tiden har alla uppmanats att rösta på sin choklad favorit så att den inte skulle försvinna ut från asken. Nu är rösterna räknade och det är nu klart att ägglikören förlorade. Den fick nämlingen bara 3,4% av rösterna. Om man nu går in på www.raddajulen.nu så kan man läsa en kort snutt och ägglikören. Men jag är snäll och klistrar in den här...


Jag, Ägglikören, åkte ut!

Tack alla ni som röstade för att rädda er favoritprailn.
Tyvärr fick jag, Ägglikören, minst röster av alla, så nu
lämnar jag plats för en ny pralin i asken till nästa jul.
Jag har hört att det är en goding med anor från 1939.
Dessutom sägs det att det händer någonting annat fint med
Sveriges mest älskade 70-åring. Håll ögonen öppna, tack för mig
och Gott Nytt År! /Ägglikören


Däremot är jag lite förvånad över att körsbärslikör eller körsbär i likör fick flest röster. Vem vet, det kanske finns fler körsbärslikör älskare än jag trodde men körsbärslikör är ingen vidare favorit hos mig...

Var det rätt choklad som åkte ur asken eller skulle det vart någon annan?

Kommentera!                                                  


Har glömt att berätta om min dag...

Idag och hela den här veckan har vi elevens val, jag har teater. Det är faktiskt jätte kul, fast vi är bara fem stycken, men det är bara kul. Jag ska spela Anna, egentligen ville anna också spela anna men jag fick vara anna! :P Men ja, jag orkar typ inte skriva mer... Men jagh ar glaserat pepparkakshuset, det var kul, blev inte så bra direkt, ni får se mer av det sen. Försökte hjälpa anna med huset anubis vi msn, det blev hopplöst, IGEN.

Till ANNA (om du läser): Bli smartare. (inget illa ment...)

Till ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG: Snälla, söta, rara kan alla som läser min blogg kommentera detta inlägg, snälla, jag vet inte om jag har några läsare, ni kan vara anonyma, det är okej, men snälla.

Julgran <333

Heej alla, som ni kanske såg på blogg.se startsida fanns ett inlägg där någon hade designat sin gran, här kommer min. Ni får jätte gärna rösta! Snälla. Jätte bra pris så det skulle vara jätte snällt on röstade på min eftersom jag gärna vill vinna priset. Jag har gjort en del av julgranen.

Nu är ju inte stammen med här på bilden men ni fattar... Tryck på länken och rösta, snälla! Det skulle göra mig jätte glad! <333

Ha det bra! :)


Kolla in min fina gran

Trött...

Blä! Jag är så himla trött sitter här vid teven och datorn ska göra mig ordning typ on en kvart och sen ska jag sätta mig här igen :) Jag börjar klockan halv tio idag. Orkar inte skriva mer... Här kommer en new moon bild.

 


Mer än förväntat...

Heej alla, idag trodde jag inte att vi skulle göra så mycket men där hade jag absolut fel! Först skulle vi börja tapetsera klart mina garderobsdörrar och mitt i det behövde vi gå och köpa julgran innan dem stängde. Sen åt vi lunch och fortsatte med tapetseringen. När allt det var klart var klockan halv 5 och då började jag med mitt pepparkakshus!

Nu undrar ju förstås ALLA (not) hur det gick med mitt pepparkakshus, jag kan ju svara att det gick så där. Pappa fick hjälpa mig med sockret och sen fick vi sätta ihop det. Jag han aldrig dekorera det, ska nog göra det imorrn och jag ska nog andväna jätte mycket glasyr som spakel eftersom taket blev life miffat...

Nu ska jag bara ta det lugnt och läsa några bloggar. Ska också kolla om det finns nya uppdrag på huset anubis spelet... Ha det bra <333

Tre snabba

heej, här kommer tre snabba från www.forever21.com





Lucia

Lucia, det betyder väl egentligen inget för mig, jag menar det är lucia men asså för mig är det typ en vanlig dag fast det är ju för sig tredje advent... Som sagt ska jag göra pepparkakshus idag. Vi ska faktiskt också köpa en julgran idag! Fast vi ska ha den ute så att den klarar sig längre och sen på onsdag tar vi in den och klär den. Imorrn börjar elevens val, det ska bli så skönt och vi börjar klockan halv tio! Så himla skönt. Glad Lucia!

PS. Har ni sett google bilden idag? Här kommer den ivarje fall...



Robinson och soffmys

Japp nu är det robinson och soffmys som gäller för mig, ha en riktigt bra kväll, imorn är det lucia!

Pepparkakor...

 Imorgn bli det pepparkaks hus och ev. glasering av pepparkakorna! :)

Snö!



snö! <333

Morgon?

För mig är det ivarje fall morgon... Gick upp halv elva, åt frukost till kvart över och nu har jag kollat lite på tv. Gick just in på nickelodeon för att se om det fanns nya uppdrag på huset anubis spelet men icke sa nicke... Men idag är det varje fall på tv, det är veckans höjdpunkt. Här kommer ett tips på en blogg elr tips och tips men här är några vänners blogg...

www.emmajossanerika.blogg.se

Ha en jätte bra dag kanske kommer in lite bilder på pepparkakor sen ska nämlingen baka :)

Kram jessi <333

Omröstning

Heej alla glada, ledsna och alla ni andra! Här kommer en omröstning om idol. Om man ska vara exakt handlar den om det var rätt person som vann... Ha det bra :)




Idol

När jag hörde Calle sjunga "vinnarlåten" så tyckte jag att den sög och han sög också, han sjöng skit dåligt. Men sen hörde jag Erik och han var skit bra! Gud vad bra den var när han sjöng den, han måste ju bara vinna, annars är ju världen helt sjuk asså... Jag ville ju egentligen att Tove skulle vinna med jaja... Håller på Erik nu. Lycka till, Erik! Ha en bra fredag, nu ska jag kolla på tråkiga cirkus möller eftersom familjen gillar det (alla utom jag)


Lite shopping i vinter mörkret...

Jag har satt ihop en lite outfit som jag vill visa er... här är den :)



Heej <333

Heej alla! Jag heter jessi som ni kanske vet, kommer nog bäst ha bilder här elr jag vet inte men, men. Hoppas det inte stör er att jag har åtta i:n i jessi som adress... Gick inte med mindre... Ska jobba lite med designen nu. Ha det bra :)

RSS 2.0